Elektrische relaxen

Iets voor u

U wenst iets meer, u wenst iets luxueuzer, u wenst het iets gemakkelijker?
Dan is een elektrische relax echt iets voor u.

Vergeet al die kabels op de vloer, vergeet al die kabels aan de zetels, bij Hemelaer Interior hieronder vindt u de allernieuwste technologische zetels onder 1 dak. De meeste zetels zijn uitgerust met een oplaadbare accu, zoals bv. uw GSM. U dient deze naargelang het gebruik 1x per 6 weken op te laden. Wenst u geen oplaadbare accu of hebt u dit niet nodig dan kunnen wij u dezelfde zetel leveren met snoer. Deze tv zetels hebben steeds een apart verstelbare rugleuning alsook een apart verstelbaar voetgedeelte. U drukt op een draadloze bediening en alles gaat vanzelf. U kan volledig traploos de voeten of de rug aanpassen. Bij andere elektrische relaxen in de zaak is de bediening heel discreet onder het leder, niet zichtbaar weggewerkt. Handig voor u als de kleinkinderen op bezoek komen: Wat ze niet zien daar kunnen ze niet aan prutsen!

Wenst u verlichting in uw zetel voor het lezen van uw boek dan kunnen wij u dat aanbieden. Bent u hardhorig en klaagt u partner of buur dat de tv te hard staat? Dan kunnen wij u ook helpen. Wij hebben een zetel waar zeer discreet niet zichtbare boxen zijn ingewerkt. De zetel ontvangt draadloos alles wat u ook gekozen hebt van de muziekbron.

U bent iets moeilijker te been?

Dan hebben wij weer oplossingen voor u: Een elektrische tv zetel met alle bovenvermelde functies en met een STA OP systeem.
Deze 3 de motor zorgt ervoor dat de zetel, met u erin, traploos naar bovenkomt.
U bepaalt zelf de in- of uitstaphoogte door op een knop te drukken.
U voelt zich veel gelukkiger en zelfstandiger daar u geen hulp meer aan anderen dient te vragen.

Wat u ook zoekt, wij laten u graag alles zien en proberen, zodat wij samen in overleg met u, de beste keuze voor u kunnen maken.