de Sede

Wie de Sede zegt, zegt topkwaliteit.

De Zwitserse precisie en kwaliteit waarmee elk meubel gemaakt wordt tart elke verbeelding. Het is ook niet voor niets dat De Sede als de Rolls Royce van de lederen bankstellen wordt omschreven.

Hetgeen lang geleden starte als een klein artisanaal zadelmakers atelier in Klingnau, Zwitserland, is huidig uitgegroeid tot een wereldvermaard, maar nog steeds artisanaal bedrijf waar vakmanschap en perfectie centraal staan. In 1965 werd het atelier omgevormd tot de firma die tot op heden noch steeds De Sede noemt. De firma heeft sinds 1965 steeds handgemaakte lederen fauteuils gemaakt.

Het is ook sinds 1965 dat Hemelaer en De Sede al samen werken.

Bij De Sede word de bekleding van een zetel er door 1 persoon volledig afgewerkt. Tijdsdruk kent men bij De Sede niet, maar als het afgewerkt naar de klant gaat, moet het perfect zijn, en dat is het ook.

Gezien alles artisanal gemaakt wordt, kan er ook veel aangepast worden volgens de wensen van de klant. Wilt u wat harder of wat hoger zitten ? of zit u liever wat lager en zachter ? U vraagt het en zij passen het aan.

De Sede is iemand die hoofdzakelijk leder verwerkt, maar zij beschikken ook over een stoffencollectie. Voor de modellen van zijn zetels werken ze bij De Sede met topdesigners van over de hele wereld. Hun modellen zijn in meer dan 40 landen terug te vinden.

Een De Sede koop je niet allen voor je zelf, maar ook voor je nageslacht.

De Sede’s van 35 of 40 jaar oud zijn bij ons géén uitzondering!