Hemelaer Collection

Onze exclusieve collectie werd gecreëerd op aanvraag van onze klanten die specifieke en gepersonaliseerde wensen hadden. In het noorden van Italië tussen Como en Milaan heb je de streek “Brianza”. Deze is gelegen in Lombardije. Hier zitten alle grote meubelfabrikanten allemaal bij elkaar: Minotti, Flexform, Cassina en ook Luca.

Reeds meer dan 30 jaar heeft Hemelaer hier connecties. Luca heeft een ambachtelijk atelier dat voor ons deze collectie maakt.

Luca is ook een familiaal bedrijf dat al 3 generaties topkwaliteit levert, startend bij een massief houten karkas, met de hand, manueel gesingelde ondervering, over hoogwaardige koudschuimvullingen, bekleed in de mooiste stoffen of edele leders.

Luca maakt voor ons hedendaagse en tijdloze modellen die naar uw wensen kunnen aangepast worden.

Voor kleine of grote mensen kunnen wij de zithoogte en zitdiepte aanpassen, voor mensen die graag wat harder zitten, kunnen wij u standaard 4 verschillende zitcomforten aanbieden.

De pootjes van de zetels (hout, chroom of mat chroom) zijn allemaal te kiezen volgens uw wensen. Indien de standaard afmetingen niet passen of u hebt een zitput, is maatwerk mogelijk aan een betaalbare prijs.