Molteni

Molteni is een familiaal bedrijf dan 80 jaar bestaat. Zij zijn al jaren de trendsetters van het Italiaans Design.  Molteni werd in 1934 door Angelo en Giuseppina opgericht en sinds kort heeft de dochter Giulia Molteni, als nieuwe, jonge generatie het heft in handen genomen.

Molteni heeft een zeer uitgebreid gamma design meubelen die allen getypeert zijn door dezelfde tijdloze, strakke lijnen. Alle kastensystemen worden volledig in eigen beheer gemaakt in de fabriek te Giussano. (in de Brianza, het noorden van Italië) Deze manier van werken garandeert een constante kwaliteit.

De tijdloze modellen van Gio Ponti, een italiaanse top architect, die begin 20 ste eeuw voor Molteni modellen tekende, worden nog steeds op dezelfde traditionele manier gefabriceerd.

Anderzijds is Molteni een zeer creatief bedrijf dat elk jaar opnieuw innoveert en telkens op de “Fiera del Mobile” in Milaan toonaangevende design meubelen uitbrengt.  Molteni biedt u mooie en creatieve oplossingen voor uw opbergproblemen.

Graag tot binnenkort in onze toonzaal.