Onze missie, meer dan alleen meubelen

Onze missie is mensen gelukkig maken door hun woning mooi in te richten en hun een heerlijk zitcomfort te leveren. Bij Hemelaer Interior kunt u terecht voor de totaalinrichting van uw woning. Wij luisteren graag eerst naar de klant zijn verhaal en kijken dan samen rond naar onze collecties.

Wij werken met tal van gerenommeerde merken van zowel Belgische, Duitse en Italiaanse designmerken. Wij bieden u een ruime collectie eetkamers met glazen of houten eetkamertafels, dressoirs en wandkasten. Bijpassende stoelen en armstoelen, met leder of stof bekleed vormen een prachtig geheel.

Een ruime keuze van hangende of staande TV en flatscreenmeubelen en wandkasten kunnen zowel in standaardafmetingen als op maat gemaakt worden in het atelier. Al deze kasten kunnen uitgevoerd worden in fineer hout, mat lak, hoogglans lak, gelakt glas en mat gelakt glas.

Slaapkamerkasten zijn verkrijgbaar met draaideuren, plooideuren of schuifdeuren. Ook een dressing behoort tot de mogelijkheden. Boxspring bedden, designbedden met bijhorende pocket- of latexmatrassen en lattenbodems zorgen voor welverdiende en kwalitatieve nachtrust. Nachttafels, hoge en lage commodes vormen de final touch..

Ultiem zitcomfort

Voor zowel manuele als elektrische relaxzetels, lederen en stoffen bankstellen bent u bij Hemelaer op het juiste adres. Bijna al onze bankstellen zijn in hoekopstelling of met chaise longue verkrijgbaar. U kunt kiezen uit topmerken zoals deSede, Durlet, FSM en de exclusieve Hemelaer Collectie.

Wanneer standaardafmetingen niet voldoen is de Hemelaer Collectie de gedroomde oplossing. Maatwerk aan een aantrekkelijke prijs met de nieuwste technologieën o.a. in onze multifunctionele zetels en sofabedden. Om het geheel af te werken bieden wij u een ruim aanbod in tapijten.

Hemelaer Interior Durlet TICINO LICHTGRIJS 003 kopie

Service en dienstverlening

Service staat hoog in het vaandel bij Hemelaer Interior. Onze relaxen en zetels worden volgens zeer strenge normen getest maar er kan altijd wel eens iets fout gaan.

Van onze eetkamer, kasten, meeste multifunctionele relaxen en zetels hebben wij wisselstukken op voorraad. Tevens zijn onze technici vakkundig opgeleid bij verschillende fabrikanten om ter plaatse herstellingen uit te voeren indien mogelijk.

Wij helpen u snel en in meer dan 90% van de gevallen kan het probleem ter plaatse opgelost worden.

Retouches van bv. lakschade worden ook aan huis gedaan; Zo dient uw meubel niet gedemonteerd te worden, winnen we tijd en besparen we op de kosten.

60 jaar Hemelaer Interior

Van wagenmaker tot exclusieve Interieurinrichting.
Zes decennia geleden zou in de Gouden Gids Hemelaer gevonden zijn onder de rubriek “wagenmakers”. De zonen volgden hun vader op want een Hemelaer werd in het hout geboren en een goede kar ging een heel mensenleven mee.

Kwaliteit droeg de familie Hemelaer door de eeuwen heen zeer hoog in het vaandel en na de oorlog besloot Hemelaer zich toe te leggen op kwaliteitsmeubelen.

Vandaag is dit een totaalconcept geworden en begeleiden wij u graag bij het inrichten van uw interieur.

Topmerken waaronder Durlet, de Sede, Busnelli, Molteni, Porada, Cattelan Italia, FSM, en de exclusieve Hemelaer Collectie staan in onze geklimatiseerde showroom tentoongesteld. Een ruime keuze relaxzetels, eetkamers en slaapkamers vullen het gamma aan. Specifieke wensen kunnen steeds uitgevoerd worden. De finishing touch – optreksystemen, gordijnen en sierpanden – zijn eveneens beschikbaar.

De familiale sfeer bij Hemelaer om samen met u iets moois te realiseren is nog steeds onze grootste voldoening. We nodigen u dan ook graag uit voor een bezoek aan de zaak.

Graag tot binnenkort.
Pascal Hemelaer

Vind je niet meteen wat je zoekt?

Stel een vraagTerug

Bekijk ook deze producten eens.