FSM

FSM komt van Frank Sitzmoebel. Het was Herr Frank, een echte techneut, die zich al 15 jaar geleden toelegde op het maken van multi-functionele zetels. Herr Frank ontwikkelde en produceerde als eerste zetels die meerdere functies hadden. In een gewone zetel werden verstelbare ruggen ingewerkt, inklapbare hoofdsteunen aangebracht, uitschuifbare voetenbanken gemonteerd en ga zo maar door.

Fsm is ondertussen al meerdere jaren door de De Sede group overgenomen. Alles wordt sinds kort in Zwitserland, in dezelfde ateliers geproduceerd.   De nobele leders, kouschuimen en alle andere materialen alsook de hooggeschoolde garnierders werken er aan de zetels van FSM. Bij FSM is elke vraag van de klant een uitdaging.

Neen kent men hier niet. De meeste karkassen van FSM zijn niet uit hout maar van metaal vervaardigd, hierdoor is de betrouwbaarheid van deze producten superieur t.o.v. vele andere leveranciers.

Een FSM bankstel heeft een mooie lijn en geeft je dat extra comfort om ‘s avonds heerlijk weg te dromen en in te slapen.